Activiteiten,  Nieuws

Het Schuttersfestijn komt er weer aan !!!

Het Sint Jacobus Gilde wil ook dit jaar, na 2 jaar afwezigheid, voor de 21e keer het schuttersfestijn organiseren voor alle buurtschappen uit Zeeland. Tijdens deze middag hopen we veel teams op ons terrein te mogen verwelkomen. Aan dit 21e schuttersfestijn wordt ook aan vrienden en familie teams de gelegenheid geboden deel te nemen. De ervaring van de voorgaande jaren heeft geleerd dat het supergezellig evenement beloofd te worden. Spanning en gezelligheid zijn gegarandeerd.

Het blijft voor het Gilde een mooie gelegenheid om zich aan de Zeelandse bevolking te presenteren. Tevens is het een unieke mogelijkheid voor de buurtschappen om aan een, voor hen georganiseerd evenement deel te nemen met hun buurtgenoten zonder dat het buurtschap zelf de organisatie ter hand hoeft te nemen. Het wedstrijdelement kan een leuke en sportieve krachtmeting tussen de buurtschappen betekenen.

Het schuttersfestijn wordt gehouden op zondag 4 september vanaf 13.30 uur op het schietterrein van het Gilde aan de Brand 29.

Per buurtschap kunnen meerdere teams worden opgegeven van 4 personen die allemaal 16 jaar of ouder zijn. U kunt dus kiezen voor gemengde teams, dames- of herenteams, seniorenteams, jeugdteams (vanaf 16 jaar). Alles is mogelijk, als er maar 4 personen in het team zitten. De kosten zijn erg laag gehouden, zodat iedereen de kans heeft om mee te doen. Voor slechts € 6,00 per team is men verzekerd van een leuke middag.

De teams zullen op 3 onderdelen strijden, te weten de klosjes, de kleppen en de vogel. Vóór aanvang zal elk team de benodigde uitleg krijgen, dus ervaring is niet vereist. De leiding van de middag is in handen van de schutters van het Gilde, zodat de veiligheid is gewaarborgd.

U dient de teams vóór vrijdag 26 augustus op te geven middels het inschrijfformulier bij:

Thijs Bongers, Vezelstraat 6, 5411 AP Zeeland.

Tevens is opgave mogelijk via Email naar [email protected] en is het inschrijfformulier hier te downloaden.

Vermeldt s.v.p. de namen, adressen, geboortedata en telefoonnummers van de deelnemers per team en sluit per team € 6,00 in. (indien digitale opgave kan dit tijdens het evenement ter plekke betaald worden.)

Wij hopen uw team(s) te mogen begroeten op zondag 4 september.